• 16 helmikuun, 2023

Lauri Markkanen jätti ottelun väliin polvikivun takia – näin suomalaistähti kommentoi tulevan tähdistöviikonlopun kohtaloa


Lauri Markkanen ei pelannut, kun hänen edustamansa Utah Jazz hävisi vierasparketilla Memphisille 111–117. Ottelu oli viimeinen ennen NBA:n viikonlopun tähdistöottelutaukoa.

Lauri Markkanen

Lauri Markkanen huilasi viimeisen ottelun ennen tähdistötaukoa polvikipujen takia. Kuva: Getty Images

Koripalloliiga NBA:ssa Utah Jazz hävisi vierasparketilla Memphis Griezzliesille 111–117. Utahin suomalaistähti Lauri Markkanen ei pelannut ottelussa kipeytyneen polven takia. Markkasen mukaan huilissa ei ole kyse vakavasta vammasta.

– Ei tarvitse olla huolissaan. Viime peleissä on tullut vähän iskuja, nyt tällainen varotoimenpide. Viikonloppuna ollaan kunnossa, Markkanen sanoo Yle Urheilun haastattelussa.

26-vuotias suomalainen osallistuu viikonloppuna uransa ensimmäiseen NBA:n tähdistöviikonloppuun. Markkanen on lauantaina mukana kolmen pisteen heittokisassa ja sunnuntaina hän on tähdistöottelussa avausviisikossa.

Heittokisaan suomalainen lähtee voitto mielessään. Kilpailu ei heittotaidostaan tunnettua suomalaista jännitä.

– Huomenna sitä käydään vähän treenaamassa, hiotaan ajoitusta. On sitä palloa tässä kauden ja elämän aikana tullut heitettyä, Markkanen myhäilee.

Katso, miten suomalaistähti kommentoi terveystilannettaan ennen huilaamansa Memphis-ottelun jälkeen.

Tähdistöottelu mielletään usein hieman pihapelimaiseksi pelailuksi, jossa ei puolusteta aivan samaan tapaan kuin sarjaotteluissa. Voitontahtoinen suomalainen odottaa ottelua innolla.

– Tottakai sen haluaa voittaa. En tiedä yhtään millainen meininki siinä tulee olemaan. Lähdetään nauttimaan viikonlopusta ja kilpailemaan, hän tunnelmoi.

NBA:n tähdistöviikonloppu järjestetään Utahin kotiareenalla Salt Lake Cityssä.Source link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *