• 17 elokuun, 2023

Robert Helenius: Minulla on vielä annettavaa ainakin pariin otteluun


Robert Helenius kertoi nyrkkeilytoimittaja Curran Bhatian haastattelussa, että ura voi jatkua vielä ainakin kaksi vuotta.

Robert Helenius vaa'alla punnitustilaisuudessa.

Robert Helenius aikoo jatkaa uraansa. Kuva: Getty Images

Ammattinyrkkeilijä Robert Helenius on puhunut jatkosuunnitelmistaan amerikkalaisen nyrkkeilytoimittaja Curran Bhatian haastattelussa.

Helenius hävisi viime viikonloppuna tyrmäyksellä entiselle raskaansarjan maailmanmestarille Anthony Joshualle. Suomalainen lähti otteluun vain viikon varoitusajalla ja viikon edellisen ottelunsa jälkeen eikä ollut fyysisesti valmis 12 erän otteluun.

– Minulla oli hyvä tunne ottelusta. Niissä erissä, joissa kuntoni riitti, nyrkkeilin hyvin. Pidemmälle harjoittelulla olisin pärjännyt vielä paremmin. Minulla on vielä annettavaa ainakin pariin otteluun, Helenius sanoi haastattelussa.

Helenius kertoi Bhatialle, että hän on palaamassa harjoittelemaan. Seuraavista otteluista kysyttäessä hän totesi, että jos saisi valita, seuraava ottelu voisi olla ehkä tammikuussa.

Helenius arvoi, että hänellä on uraa ainakin kaksi vuotta jäljellä.

– Minulla oli paha olkapäävamma, joten olen ollut välillä pois nyrkkeilystä. Minua ei ole lyöty päähän niin paljon. Minulla on ainakin kaksi vuotta uraa jäljellä, jos harjoitusmotivaatio säilyy.

Bhatian haastattelusta kertoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.Source link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *