• 9 maaliskuun, 2023

Mitä olet aina halunnut tietää formula ykkösistä? Lähetä kiperä kysymys asiantuntijallemme ja voit olla osa Yle Urheilun podcastia


Yle Urheilun podcastissa perataan ensi viikolla formula ykkösten tilannetta. Lähetyksessä on mukana pitkään F1-maailmassa toiminut asiantuntijamme Jukka Mildh.

Yle Urheilun podcast -teksti etualalla. Taustalla Lauri Markkanen, Valtteri Filppula, Kerttu Niskanen ja Krista Pärmäkoski.

Kuva: Yle

Yle Urheilun podcastissa käsitellään seuraavaksi alkanutta Formula 1 -kautta. Podcastissa käsitellään kaikki F1-kauden kuumimmat puheenaiheet Yle Urheilun F1-asiantuntijan Jukka Mildhin kanssa.

Lisäksi podcastissa keskustellaan, miltä suomalainen F1-tulevaisuus näyttää. Podcastissa kuullaan suomalaisen formulalupauksen Tuukka Taposen mietteitä. Taponen oli alkuvuodesta toinen Lähi-idän Formula 4 -sarjassa ja kilpailee tänä vuonna vielä kovatasoisessa Italian F4-sarjassa.

16-vuotiasta Taposta pidetään kovimpana ehdokkaana seuraavaksi suomalaiseksi F1-kuljettajaksi. Millaista Taposen arki on Ferrarin akatemiassa ja mitä hän itse ajattelee F1-puheista? Muun muassa näihin kysymyksiin kuullaan vastaukset podcastissa.

Pitkän uran F1-maailmassa tehnyt, muun muassa Nico Rosbergin ja Mika Salon asioidenhoitajana toiminut, Mildh vastaa myös kuuntelijoiden kysymyksiin. Nyt sinulla on sauma kuulla formula ykkösistä kulissien takaa. Mitä olet aina halunnut tietää välillä mystisestäkin F1-maailmasta tai suomalaisista F1-kuljettajista? Mikä askarruttaa sinua autourheilun kuninkuusluokassa juuri nyt?

Lähetä kiperä kysymyksesi formula ykkösistä viimeistään sunnuntaina 12. maaliskuuta ja sinulla on mahdollisuus olla osa Yle Urheilun podcastia.

Kuuntele ensimmäiset Yle Urheilun podcast -jaksot Yle Areenasta! Podcastissa on käsitelty alkuvuodesta niin rallin MM-sarjaa kuin pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisoja.Source link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *