• 23 huhtikuun, 2023

Mikko Rantanen säkenöi jälleen, supertähdet harvinaisessa tappelussa

Mikko Rantanen jatkaa huimassa vireessä jääkiekon NHL:ssä. Rantanen iski tehot 2+1 Coloradon 6–4-voitossa Seattlesta.

Huippukautta pelaava Mikko Rantanen oli isossa roolissa, kun Colorado kaatoi Seattlen 6–4 jääkiekon NHL:n pudotuspelien avauskierroksen kamppailussa. Rantanen teki voittomaalin ja nakutti ottelussa tehot 2+1.

Seattle Kraken pelasi historiansa ensimmäisen pudotuspelien kotiottelun, mutta ilta päättyi Coloradon juhliin.

Rantanen vei Coloradon 4–3-johtoon kolmannen erän alussa ja iski vielä 6–3-maalin, kun ottelua oli pelaamatta kaksi minuuttia. Rantanen laukoi kiekon tyhjään maaliin Artturi Lehkosen (0+2) syötöstä.

Myös Nathan MacKinnon vietti kahden maalin iltaa. Colorado on johdossa voitoin 2–1, kun jatkoon mennään neljällä voitolla.

Tampa Bayn Steven Stamkos ja Toronton Auston Matthews iskivät toistensa kimppuun.

Stamkos ja Matthews nyrkkitappelussa

Morgan Rielly nousi Toronton sankariksi 4–3-jatkoerävoitossa Tampa Baysta. Rielly teki Maple Leafsin voitto-osuman ajassa 79.15. Toronto on johdossa voitoin 2–1.

Tunteet kävivät ottelussa kuumina ja roihahtivat ottelun kolmannessa erässä, kun Tampan avainpelaajiin kuuluva Brayden Point loukkaantui. Point rysähti Riellyn taklauksen jälkeen päin laitaa.

Tampa Bayn Steven Stamkos pudotti hanskat ja haastoi Toronton Auston Matthewsin nyrkkitappeluun. Tämän tason tähtipelaajien välinen tappelu on todella harvinaista.

Point kävi tärskynsä jälkeen pukuhuoneen puolella, mutta palasi vielä kaukaloon.

Vegas ratkaisi toisessa jatkoerässä

Winnipegin ja Vegasin taisto ratkesi toisessa jatkoerässä. Mike Amadio iski Vegasin 5–4-voittomaalin pelikellon näyttäessä aikaa 83.40.

Vegas johti ottelua kahden erän jälkeen maalein 4-1, mutta Winnipeg kiri päätöserässä kolmen maalin takaa tasoihin ja pakotti ottelun ratkaisun jatkoajalle.

Vegas johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 2–1.

Jets koki ottelussa kovan takaiskun, kun joukkueen ykköspakki Josh Morrissey loukkaantui heti avauserässä.

NY Rangers taipui jatkoerässä New Jerseylle 1–2. Devilsin Dougie Hamilton upotti Rangersin ajassa 71.36.

Otteluvoitot ovat Rangersille 2–1.

NHL-PUDOTUSPELIT, 1. KIERROS (4 voittoa)

Winnipeg-Vegas je 4–5