• 11 toukokuun, 2023

Grayhound vai Liquid jatkoon Pariisissa? Katso suorana major-haastajavaiheen päätöspäivääMonte, paiN, Grayhound ja Liquid pelaavat viimeisistä CS:GO-majorin jatkopaikoista. Ylen kisaveikkauksessa haetaan puolestaan ”kärkikaatujaa”.

Katso suorana Areenassa ja osallistu CS:GOn Major-chattiin Yle Areenassa!

Pariisin Counter-Strike: Global Offensiven major-turnauksessa pelataan torstaina haastajavaiheen eli Challengers Stagen päätöspäivää. Yle Areenassa ja Yle E-urheilun Twitch.tv-kanavalla (siirryt toiseen palveluun) nähdään suorana ottelut Monte-paiN sekä Grayhound-Liquid noin kello 15.20 alkaen.

Päivän kärkipelinä Ylen lähetyksissä seurataan illalla noin kello 19.30 alkavaa Grayhound Gamingin ja Team Liquidin välistä taistoa. Päivän kisaveikkauksessa haetaan ”kärkikaatujaa”, eli pelaajaa, jonka OMA kaatumistilasto näyttää erän jälkeen isointa lukemaa.

Kuka kaatuu Grayhound-Liquid-ottelun avauskartassa eniten?

Oikeaa pelaajaan ja kaatumislukemaa veikanneiden kesken arvotaan Yle E-urheilun pelihiirimatto! Jos oikeita vastauksia ei tule, palkinto jaetaan oikean pelaajan ja lähimmäksi oikeaa kaatumislukemaa veikanneiden kesken.

Veikkauksen voi lähettää ottelun alkuun asti. Alkamisaika kello 19.30 on suuntaa antava, sillä turnauksessa pelit alkavat aina edellisen päättyessä.

Voit osallistua vain kerran ja se vaatii kirjautumisen Yle-tunnuksella. Huomaathan, että asiattomilla nimimerkeillä tehtyjä veikkauksia ei huomioida!

Ylen lähetyksessä selostajina toimivat torstaina Roope ”Robu” Leppänen sekä Taneli ”diSTURBED” Veikkola. Chatin puolena iltapelissä asiantuntijana kommentoi Kalle ”gaLezki” Kareinen.Source link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *