• 29 huhtikuun, 2023

Valtava tulipalo roihuaa polttoainevarastolla Sevastopolissa Krimin niemimaallaKuvernöörin mukaan tulipalon syynä on Ukrainan drooni-isku. Ukrainan hallinnon edustajat eivät ole kommentoineet asiaa.

Sevastopolissa Krimin niemimaalla on tulessa polttoainevarasto, kertoo Venäjän valtiollinen uutistoimisto Tass (siirryt toiseen palveluun). Uutistoimisto viittaa lähteenään Krimin miehityshallintoon kuuluvan Sevastopolin kuvernöörin Mihail Razvožaevin Telegram-viestiin.

Kuvernöörin mukaan tulipalon syynä on drooni-isku ja tulessa on noin tuhannen neliömetrin suuruinen alue. Razvožaevin mukaan mahdollisten uhrien etsintä on edelleen kesken. Alueella on kuvernöörin mukaan riittävästi viranomaisia ja pelastusmiehistöä, joten asukkaat voivat pysyä rauhallisina.

Palosta jaettiin sosiaalisessa mediassa videoita ja kuvia. Muun muassa valkovenäläinen uutissivusto Nexta jakoi useita videoita tilillään. Niiden perusteella Sevastopolista nousee sankka savu.

Ukrainan hallinnon edustajat eivät ole kommentoineet asiaa mitenkään. Ukraina ei yleensäkään virallisesti sen paremmin kiistä kuin vahvista osallisuuttaan mahdollisiin iskuihin Krimille.

Venäjä liitti Krimin niemimaan kansainvälisen oikeuden vastaisesti alueisiinsa vuonna 2014.Source link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *