• 25 helmikuun, 2023

Rantanen iski voittomaalin ja uuden maaliennätyksen, Ylönen tilastoi kauden ensimmäisen osumansa – Raanta piti maalinsa puhtaana


Jääkiekon NHL:ssä Mikko Rantanen rikkoi yhden kauden maaliennätyksensä, kun hän teki joukkueensa voittomaalin Winnipeg Jetsiä vastaan. Rantasen osuma oli suomalaishyökkääjälle kauden 37:s.

Mikko Rantanen teki kauden 37:nnen maalinsa. Jesse Ylönen tilastoi kauden avausosuman ja Antti Raanta piti Carolinan maalin puhtaana.

Aino Paloniemi,

STT Urheilu

Suomalaisista Coloradon Mikko Rantanen ja Montrealin Jesse Ylönen heiluttivat maaliverkkoja yön NHL-kierroksella. Rantanen teki joukkueensa 2–1-voittomaalin vierasottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan. Ylönen tilastoi kauden ensimmäisensä, kun hän ohjasi kiekon maalin yläilmoista.

Winnipegin ja Coloradon 1–5-lukemiin päättyneessä ottelussa Artturi Lehkonen syötti Coloradon avausmaalin ja tilastoi samalla 100:nnen syöttöpisteensä NHL:ssä.

Huippuvirettään jatkanut Rantanen syötti lisäksi joukkueensa 3–1-osuman. Rantanen rikkoi ottelussa yhden kauden maaliennätyksensä, sillä hän on tehnyt 56 ottelussa tehot 37+31. Rantasen edellinen ennätys 36 maalia oli viime kaudelta.

Montreal Canadiens voitti Philadelphia Flyersin vieraissa maalein 5–2. Kauden ensimmäisen maalinsa lisäksi suomalaishyökkääjä Jesse Ylönen tilastoi syöttöpisteen David Savardin avauserässä tekemään 1–0-maaliin.

Ylönen pelaa toista kokonaista kauttaan Pohjois-Amerikassa. Kuluvan kauden alun Ylönen pelasi AHL:ssä Laval Rocketissa.

Antti Raanta pysäytti Ottawan

Carolina-vahti Antti Raanta pelasi nollapelin, kun Hurricanes voitti Ottawa Senatorsin maalein 4–0. Raanta torjui ottelussa 32 kertaa. Raannan ohella myös Sebastian Aho oli edukseen syöttämällä kaksi joukkueen maalia. Ahon tehot ovat nyt tällä kaudella 50 ottelussa 25+27.

Florida Panthers hävisi Buffalo Sabresille 1–3. Buffalon Henri Jokiharju syötti Jeff Skinnerin 1–0-maalin ja Floridan ainokaisen osuman syötti Eetu Luostarinen.

Antti Raanta torjumassa jääkiekkoa.

Antti Raanta venyi kiekon eteen 32 kertaa ja piti Carolinan maalin puhtaana. Kuva: Getty Images

Florida joutui otteluun ilman kapteeniaan Aleksander Barkovia, joka on loukkaantunut. Florida ei ennen ottelua tarkentanut, millaisesta vammasta on kyse. Joukkueen valmentaja Paul Maurice sanoi kuitenkin ennen ottelua odottavansa Barkovin pelaavan seuraavassa ottelussa keskiviikkona Tampa Bay Lightningia vastaan.Source link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *