• 13 kesäkuun, 2023

NHL-finaalien lippuhinnat pomppasivat pilviin – tuhannella dollarilla ei tee mitään Vegasissa


Jos haluaa nähdä NHL:n viidennen finaalin Vegasissa, saa pulittaa melkoisen summan lipuista.

Vegasissa nähtiin ennen toista finaalia näyttävä show.

Vegasissa nähtiin ennen toista finaalia näyttävä show Kuva: Icon Sportswire via Getty Images

NHL:n viides loppuottelu Vegas Golden Knights – Florida Panthers suorana TV2:ssa ja Yle Areenassa keskiviikkona 14. kesäkuuta kello 3.00. Mestaruus on katkolla Vegasille.

LAS VEGAS. Lippukauppa Stanley Cupin loppuottelusarjan ympärillä käy kuumana. Etenkin nyt se käy kuumana, kun Vegas Golden Knightsilla on aikaisin keskiviikkoaamuna Suomen aikaa mahdollisuus ratkaista mestaruus kotijäällään.

Jo maanantaina oli selvää, ettei Vegasin kotiareenalta löytyisi yhtäkään halpaa penkkiä niille, jotka vielä haluavat lipun jälleenmyyntimarkkinoilta ostaa. Esimerkiksi tunnetun Stubhubin sivuilta maanantai-iltapäivänä halvin lippu irtosi 655 ja 776 dollarin hintaan. Halvemmassa lipussa lukee kuitenkin ”ei näkymää” ja 766 lipussakin ”rajoitettu näkymä”.

Jos haluaa varmuudella nähdä pelin omalta tuoliltaan, hinta pomppaa Stubhubissa 1148 dollariin eli noin 1060 euroon. Tämä on yläkatsomon lippu. Sen jälkeen mennään muutaman lipun osalta 1300 dollariin ja sen jälkeen nopeasti jo puoleentoista tonniin. Nämä kaikki ovat yläkatsomon lippuja.

Jos haluaa ostaa tuolin alakatsomosta, hinnat nousevat kokonaan uudelle tasolle. Esimerkiksi Stubhubin sivuilla halvin alakatsomon lippu irtoaa vajaaseen 3200 dollariin.

TickPick-lipunmyyntisivuston mukaan keskiarvolipun hinta viidenteen finaaliin oli maanantaina 2433 dollaria.

Lukema on huima, jos sitä vertaa viime vuosien lukemiin. Amerikkalainen urheilukanava ESPN vertaili lippujen hintoja vuosi takaperin, kun Coloradolla oli viidennessä finaalissa mahdollisuus katkaista ottelusarja kotijäällään. Tuolloin Vivid Seats-sivuston mukaan keskiarvohinta oli 1375 taalaa.

Jos TickPickin tämän vuotista ja Vivid Seatsin viime vuotista hintaa vertaa, eroa on yli tuhat dollaria.

Kun Tampa pääsi katkaisemaan finaalisarjaa Montrealia vastaan kotonaan 2021, katkaisupelin keskiarvohinta oli 1022 taalaa. Kahta vuotta aiemmin St. Louisissa lukema oli 1316 ja kesällä 2015 Chicagossa 1232 dollaria. Los Angelesissa 2014 lipun keskiarvohinta jälleenmyyntimarkkinoilla oli jo alle tonnin.
Nämä lukevat ovat ESPN:n vuoden takaisen tutkimustyön tulosta.

Yhtä kaikki Vegasissa hinnat ovat todella korkealla. Jos keskiarvolipun hinta on reilusti päälle kahden tonnin, voidaan hyvinkin olla jopa kaikkien aikojen ennätyslukemissa. Kaukana niistä ei missään tapauksessa olla.

Tällaista NHL-huumaa on Las VegasissaSource link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *