• 27 heinäkuun, 2023

”Olet jonossa numerolla 378 885” – Coldplay-fanit vaahtoavat ensi kesän konserttien ennakkolipunmyynnin ongelmista myös muualla Euroopassa


Lipunmyynnin monimutkaisuus, dynaaminen hinnoittelu ja turha odotus virtuaalisissa myyntijonoissa suututtavat myös muualla kuin Suomessa.

Coldplayn Chris Martin istuu lavalla Milanon konsertissa kesäkuussa.

Chris Martin esiintyi Coldplay-yhtyeensä kanssa Milanon San Siro -stadionilla kesäkuun lopussa. Kuva: Claudio Veneroni/ipa-agency ne/Shutterstock/All Over Press

Saksassa t-online-verkkolehti toteaa, että lipun ostaminen Coldplayn konsertteihin on käynyt kokopäivätyöstä.

Düsseldorfin ja Münchenin konsertteihin ennakkomyyntilippuja halunneet huomasivat olevansa jonoissa, joissa oli jopa satojatuhansia asiakkaita. Hollantilainen influensseri Jil Eileen kertoi 346 000 seuraajalleen olleensa ostojonossa, jossa hänen edellä oli 230 000 ihmistä.

Eileen onnistui saamaan lipun kuuden tunnin jonotuksen jälkeen.

Turhautumisen kohteena on Saksassa ollut lipunmyyntiä hoitanut Ticketmaster.

– Ticketmaster, mitä hyötyä on eksklusiivisesta ennakko-ostokoodista, jos kaikki sen saavat, kysyy yksi saksalainen twitter-käyttäjä?

Toinen saksalainen twitter-käyttäjä postasi kuvakaappauksessa, jossa näkyy jonotusnumero 378 885.

Coldplaylla on ensi kesänä Saksassa yhteensä kuusi konserttia.

Irlannissa myyntisivusto jumiutui

Myös Irlannissa lipunmyynti puhuttaa. Ticketmasterin sivusto jumiutui käyttäjämäärän alla ja monet saivat kirjautessaan vastaukseksi unexpected error -virheilmoituksen.

– Ticketmasterin verkkosivu kaatui, onpa yllättävää, kommetoi eräs irlantilainen twitter-käyttäjä.

Toinen irlantilainen twitter-käyttäjä puolestaan törmäsi dynaamiseen hinnoitteluun, joka tarjosi hänelle jopa lähes tuhannen euron lippuja.

Coldplayn ensi kesän konserttikiertue Euroopassa päättyy neljään konserttiin Dublinissa.

Turhautumista puretaan myös siitä, että #Coldplay-tunnisteella on Twitterissa valtava määrä ennakkomyynnistä ostettuja lippuja saman tien myynnissä kovaan hintaan.Source link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *