• 17 maaliskuun, 2023

Katso videolta, kuinka tuolinpalaset sinkoilivat Porin kiekkoillassa – yksi riehuneista TPS-faneista soitti Ässille ja pyysi anteeksiÄssät voitti ratkaisevan ottelun ja eteni jatkoon Liigan pudotuspeleissä. Pettyneet TPS-fanit rikkoivat Isomäen jäähallin katsomon tuoleja ja heittelivät tuolinpalasia yleisöön.

Kiekkofanien tunteet kävivät kuumina Porissa torstai-iltana ratkaisupelin jälkeen.

Porin Ässät aikoo olla ensi viikolla yhteydessä TPS:n kannattajayhdistykseen torstain pelin jälkeen sattuneista tapahtumista.

Ässät voitti 1. pudotuspelikierroksen ratkaisevan ottelun ja eteni jatkoon Liigan pudotuspeleissä. Joukko pettyneitä TPS-faneja rikkoi Isomäen jäähallin katsomon tuoleja ja heitteli tuolinpalasia yleisöön. Ylen paikalla olleen toimittajan mukaan tilanne alkoi, kun turkulaisfanit hermostuivat Ässä-fanien provosoivasta huutelusta.

Porilaiskatsojan kuvaamalla videolla näkyy, kun tuolinpalasia heitellään katsomossa.

Ässien liiketoimintajohtaja Niklas Ikonen kertoo seuran ottavan ensi viikolla yhtyettä turkulaiskannattajiin, jotta välikohtaus saadaan selvitettyä.

– Selvitämme yhdessä heidän kanssaan, miten asiassa edetään. Meillä on hyvä yhteys Tepsin kannattajayhdistykseen.

Ikonen kertoi Ylelle aiemmin, että penkkien hajottaminen aiheutti satojen eurojen vahingot.

Ässät kertoi Twitterissä saaneensa yhdeltä kannattajalta yhteydenoton, kun tämä oli tullut katumapäälle riehumisesta. Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen arvostaa fanin toimintaa.

– Hän soitti suoraan minulle ja pahoitteli toimintaansa. Hän halusi kantaa vastuunsa ja korvata yhden tuolin, jonka rikkoi. Erittäin suoraselkäistä toimintaa ja hieno ele, Lehtinen sanoo.

Yle ei tavoittanut TPS:n kannattajayhdistystä kommentoimaan asiaa perjantaina useista yrityksistä huolimatta.

Ässät jatkaa Liigan pudotuspeleissä lauantaina Tampereen Ilvestä vastaan.Source link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *