• 19 elokuun, 2023

”Maksakaa näiden idioottien lasku” – italialaisturistit jättivät ravintolaruuat maksamatta Albaniassa, lopulta laskun hoiti Italian hallitus


Pääministeri Giorgia Meloni käski Italian suurlähetystöä maksamaan noin 80 euron ravintolalaskun sen jälkeen, kun Albanian pääministeri Edi Rama oli huomauttanut italialaisturistien käytöksestä.

Beratin kaupunki

Italialaisturistit jättivät laskun maksamatta Beratin historiallisessa kaupungissa. Kuva: Stephan Mink / Alamy/All Over Press

Neljä italialaisturistia sai aikaan erikoisen diplomaattisen kanssakäymisen Italian ja Albanian välille, kun he kävelivät ulos ravintolasta maksamatta Albaniassa. Lopulta laskun maksajaksi päätyi Italian hallitus.

Asiasta uutisoi Britannian yleisradioyhtiö BBC.

BBC:n mukaan on epäselvää, milloin Beratin kaupungissa sattunut ravintolaselkkaus tapahtui.

Valvontakameravideo ulos vaeltavista turisteista kuitenkin levisi sosiaalisessa mediassa ja sai jopa Albanian hallinnon huomion.

Pääministeri Edi Rama huomauttikin turstien käytöksestä Italian pääministeri Giorgia Melonille tämän vieraillessa maassa.

– Mene maksamaan näiden idioottien lasku, Meloni oli tämän jälkeen tokaissut Italian suurlähettiläälle La Stampa -sanomalehden mukaan.

Tapaus päätyi otsikoihin molemmissa maissa.

Italian Albanian-suurlähetystö vahvistaa tiedotteessaan, että se on maksanut noin 80 euron laskun turistien puolesta.

– Italialaiset kunnioittavat sääntöjä ja maksavat velkansa. Toivomme, ettei tällaisia tapauksia tule uudelleen, suurlähetystö sanoo.

Italian maatalousministeri Francesco Lollobrigida, joka on Melonin lanko, oli myös mukana Albanian-vierailulla. Lollobrigida kommentoi uutistoimisto Reutersille, että laskun maksaminen on kunniakysymys.

– Muutama epärehellinen yksilö ei saa häpäistä kunnollista kansaa, Lollobrigida sanoo.Source link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *