• 18 toukokuun, 2023

Major-pudotuspelit alkavat Heroicin ja FaZe Clanin näytöksellä – katso suorana, osallistu kisaveikkaukseen ja voitaCS:GOn viimeinen major-turnaus huipentuu Pariisissa. Yle esittää suorana torstain puolivälierät Heroic – FaZe sekä Vitality – ITB.

Katso suorana Areenassa ja osallistu CS:GOn Major-chattiin Yle Areenassa!

Counter-Strike: Global Offensiven major-turnaus huipentuu Pariisissa! Puolivälierät alkavat tänään ja CS:GO-historian viimeinen major-mestari kruunataan sunnuntaina.

Areenassa ja Yle E-urheilun Twitch.tv-kanavalla (siirryt toiseen palveluun) seurataan torstaina puolivälieräkamppailuja kello 15.30 alkaen. Päivä alkaa Heroicin ja FaZe Clanin taistolla ja päättyy illalla Team Vitalityn sekä Into The Breachin kohtaamiseen.

Pudotuspelipäivän kisaveikkauksessa haetaan illan Vitality-ITB-ottelun avauskartan kärkikaatajaa, eli pelaajaa joka kerää eniten frägejä.

Kuka on Vitality-ITB-ottelun ensimmäisen kartan kärkikaataja eli top-fragger?

Oikeaan pelaajaan ja kaatomäärään osuneiden kesken arvotaan Yle E-urheilun pelihiirimatto! Jos oikeita vastauksia ei tule, palkinto arvotaan oikean pelaajan ja lähimmäksi oikeaa kaatolukemaa veikanneiden kesken.

Veikkauksen voi lähettää ottelun alkuun asti. Osallistua voi vain kerran ja se vaatii kirjautumisen Yle-tunnuksella. HUOM! Asiattomilla nimimerkeillä tehtyjä veikkauksia ei huomioida!

Ylen kisalähetyksen Bercyn areenalta selostavat Jaakko Palvaila sekä Kalle ”gaLezki” Kareinen.Source link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *