• 7 elokuun, 2023

Kuusamon vaihtoehtofestivaaleista on aloitettu esitutkinta tapahtuman turvallisuuteen liittyen, kertoo järjestäjä


Epäjohdonmukaiset tanssiaiset -tapahtuman järjestäjä Mikko Levón on kertonut, että esitutkinta on aloitettu, poliisi ei ole vielä vahvistanut asiaa. Rukajärvellä järjestetty tapahtuma keskeytettiin lauantaina.

Opastekylttejä ja yleisöä festivaaleilla.

Epäjohdonmukaiset tanssiaiset järjestettiin Kuusamon Rukajärven hylätyllä golfkentällä. Kuva: Juha Virranniemi / Yle

Poliisi on aloittanut Kuusamon Epäjohdonmukaisista tanssiaisista esitutkinnan, joka liittyy festivaalien turvallisuuteen, uutisoi Helsingin Sanomat.

Tapahtumaa järjestänyt Mikko Levón kertoo lehdelle asiasta, mutta viranomaisilta esitutkinnasta ei vielä eilen saatu vahvistusta.

Levón kertoo saaneensa kesken tapahtuman listan puutteellisista turvallisuusjärjestelyistä, mutta ei kyennyt niitä korjaamaan. Puutteita oli muun muassa kulkuesteissä ja lavan edustojen aidoissa.

Kuusamon Epäjohdonmukaiset tanssiaiset jouduttiin keskeyttämään aikaisin lauantaiaamuna, kun resursseja ja työvoimaa ei ollut riittävästi. Riskit olisivat olleet liian suuret yleisötapahtumalle, festivaalin Instagram-tilillä kerrottiin.

Jo viime viikolla uutisoimme lukuisista ongelmista Kuusamon Rukajärven hylätyllä golfkentällä keskiviikkona alkaneessa tapahtumassa.Source link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *