• 4 huhtikuun, 2023

Jatkuuko Jesse Puljujärven ura Carolinassa? Seurapomo antoi lupaavia kommentteja tulevasta sopimuksesta Yle Urheilulle – ”Kun on oikea aika”


Carolinan GM Don Waddell uskoo, että Jesse Puljujärvelle löytyy paikka Carolinasta.

Jesse Puljujärvi.

Jesse Puljujärvi tuuletti edellisessä ottelussa avauspistettään Carolinan paidassa. Kuva: NHLI via Getty Images

Helmikuussa Edmontonista Carolinaan kaupatun Jesse Puljujärven tulevaisuus on auki.

24-vuotias suomalaishyökkääjä on pelannut Carolinassa 11 ottelua. Edellisessä pelissä Puljujärvi avasi Hurricanesin paidassa viimein pistetilinsä, kun hän alusti Jesperi Kotkaniemen maalin.

Itäisen konferenssin kärkijoukkueisiin kuuluva Carolina tavoittelee muutaman viikon päästä käynnistyvissä pudotuspeleissä ensimmäistä Stanley Cupiaan 17 vuoteen.

Puljujärvi teki Edmontonin kanssa viime kesänä yhden vuoden ja kolmen miljoonan sopimuksen, joka päättyy tähän kauteen.

Carolina Hurricanesin GM Don Waddell pitää mahdollisena, että seura tekee jatkosopimuksen Puljujärven kanssa. Hän on käynyt neuvotteluja Puljujärven agentin Markus Lehdon kanssa.

– Meillä oli pikainen keskustelu, kun kauppasimme hänet. Hän oli innoissaan tulossa tänne, Waddell viittaa Puljujärven kiinnostuksesta organisaatiota kohtaan.

Waddell sanoo, ettei hän lähtökohtaisesti tykkää solmia sopimuksia kesken kauden. Hänen mielestään se voi olla häiriötekijä.

– Kun on oikea aika, lähestymme Markusta ja yritämme saada jotain aikaan.

Waddell uskoo, että Puljujärvelle löytyy paikka joukkueesta.

– Olemme nähneet tarpeeksi, jotta voimme sanoa, että hänelle on paikka tässä joukkueessa. Se riippuu hänestä, tuleeko hänestä ykköskentän vai neloskentän pelaaja. Hänellä on kykyä ja taitoa.

– Uskon todella, että hänelle löytyy paikka tästä joukkueesta, Waddell toteaa Yle Urheilulle Raleigh’ssa.

Jos Carolina haluaa pitää Puljujärven, pelaajalle on tarjottava vähintään kolmen miljoonan vuosipalkkaa eli samaa summaa, mitä suomalainen nyt ansaitsee.

Puljujärvi on pelannut tällä kaudella yhteensä 69 ottelua, joissa hän on viimeistellyt vain viisi maalia ja 15 pistettä.

Carolinassa on tällä hetkellä vahva suomalaisedustus. Puljujärven lisäksi joukkueen suomalaispelaajiin lukeutuvat Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen, Antti Raanta ja Kotkaniemi.Source link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *