• 27 huhtikuun, 2023

Haaland loisti myös ilman ponihäntäänsä – Manchester Cityltä vakuuttava esitys kärkikamppailussa


Kevin De Bruyne ja Erling Haaland loistivat Arsenalia vastaan.

Erling Haaland.

Haaland teki maalin hiukset auki. Kuva: Getty Images

Manchester City oli vakuuttava mestaruudesta taistelevien joukkueiden kohtaamisessa Englannin Valioliigassa. City kukisti sarjan kärjessä olevan Arsenalin loistavalla esityksellä maalein 4–1.

Samalla City nousi vain kahden pisteen päähän Arsenalin ykkössijasta. Cityn tilanne vaikuttaa loppukautta ajatellen hyvältä jo siitä syystä, että se on pelannut kaksi ottelua Arsenalia vähemmän.

City aloitti ottelun väkevästi ja otti tahtipuikon välittömästi itselleen. Kuuden minuutin pelin jälkeen Arsenalin päässä kolisi ensimmäisen kerran.

Ensin norjalaishirmu Erling Haaland otti vastaan pitkän syötön ja siirsi pallon belgialaistähti Kevin De Bruynelle. Keskikentän moottori lähti juoksuun ja laukoi pallon Arsenal-veskari Aaron Ramsdalen selän taakse.

Ennen taukoa John Stones puski De Bruynen antaman vapaapotkun sisään.

Kevin de Bruyne.

Kevin de Bruyne oli Cityn sankari. Kuva: Getty Images

City tuli myös toiselle puoliajalle vahvalla sykkeellä. Noin kymmenen minuuttia tauon jälkeen Haalandin ja De Bruynen kemiat kohtasivat jälleen.

Pallon kanssa karkuun rynnistänyt norjalainen syötti vierellään olleelle belgialaiselle, joka iski illan toisen osumansa.

Rob Holding toi Arsenalille pientä lohtua ottelun lopussa, mutta viimeisen sanan sanoi City ja Haaland. Norjalaistähti teki lisäajalla hiukset auki Cityn neljännen osuman.

Voitto oli Manchester Citylle jo seitsemäs peräkkäinen. Se taistelee tällä kaudella myös Mestarien liigan voitosta.Source link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *