• 10 toukokuun, 2023

Eteneekö FAZE jatkoon Pariisissa, päättyykö OG:n taival? Katso suorana majoreita AreenassaYlen major-lähetyksissä nähdään keskiviikkona huippupelit GL-OG, FAZE-forZe sekä Apeks-paiN. Päivän kisaveikkauksessa haetaan puolestaan ”tiimipeluria”…

Katso suorana Areenassa ja osallistu CS:GOn Major-chattiin Yle Areenassa!

Pariisin Counter-Strike: Global Offensiven major-turnauksessa on keskiviikkona ohjelmassa kolmas kisapäivä. Yle Areenassa ja Yle E-urheilun Twitch.tv-kanavalla (siirryt toiseen palveluun) seurataan pelejä suorana kello 12.15 alkaen aina iltamyöhään asti.

Kolmospäivän kärkipelinä Ylen lähetyksissä on noin kello 16.30 alkava FAZE-forZe. Päivän kisaveikkauksessa haetaan pelaajaa, joka ensimmäisenä avauskartassa kaataa vahingossa oman joukkuetoverin (”team kill”)!

Kuka laittaa FAZE-forZe-ottelun avauskartassa ensimmäisenä ”omiin” (eli kaataa vahingossa oman joukkuetoverin)?

Oikeaan pelaajaan ja kierrosmäärään osuneiden kesken arvotaan Yle E-urheilun pelihiirimatto! Jos oikeita vastauksia ei tule, palkinto jaetaan oikean pelaajan ja lähimmäksi oikeaa kierrosta veikanneelle.

Veikkauksen voi lähettää ottelun alkuun asti. Alkamisaika kello 16.30 on suuntaa antava, sillä turnauksessa pelit alkavat aina edellisen päättyessä.

Voit osallistua vain kerran ja se vaatii kirjautumisen Yle-tunnuksella. Huomaathan, että asiattomilla nimimerkeillä tehtyjä veikkauksia ei huomioida!

Ylen lähetyksissä selostajina toimivat keskiviikkona Laura ”Lapa” Kyntäjä, Tomi ”Tombha” Rinne ja Kristo Lindfors. Lisäksi Topi ”Toivo” Hirvilammi operoi Areenan chat-asiantuntijana myöhäisillan Apeks-paiN-ottelussa.Source link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *