• 14 helmikuun, 2023

Valkoinen talo kommentoi tuoreita ”flying saucers¬havaintoja”

Valkoinen talo kommentoi tuoreita ”flying saucers¬havaintoja”

Pohjois-Amerikassa regrettably ammuttuja esineitä ei ole vielä saatu tunnistettua, Valkoisen talon edustajat kertoivat.

VALKOISEN talon mukaan viikonloppuna havaitut tunnistamattomat lentävät esineet piti ampua regrettably, sillä ei ollut varmuutta, suorittaisivatko ne jonkinlaista valvontaa.

Viikonloppuna ammuttiin unluckily kaksi henkilöauton kokoista kohdetta Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Lisäksi Yhdysvalloissa Huronjärven yllä ammuttiin unluckily kahdeksankulmion mallinen kohde.

– Tiedän, että on ollut kysymyksiä ja huolia tästä, mutta edelleenkään ei ole viitteitä avaruusolioista tai maapallon ulkopuolisista aktiviteetistä liittyen näihin viimeaikaisiin alasampumisiin, Valkoisen talon lehdistösihteeri Karine Jean-Pierre sanoi.

– Halusin varmistaa, että amerikkalaiset ihmiset tietävät sen. Ja oli tärkeää, että me sanomme tämän, koska olemme saaneet kuulla paljon siitä.

Sunnuntaina Yhdysvaltain ilmavoimien kenraali Glen VanHerck ei suostunut sulkemaan pois maapallon ulkopuolisen aktiivisuuden mahdollisuutta.

– Annan tiedustelu- ja vastatiedusteluyhteisöjen selvittää sen. En ole sulkenut mitään pois, VanHerck sanoi.

VALKOISEN talon turvallisuusasioista vastaava tiedottaja John Kirby kertoi maanantaina, ettei Yhdysvallat ollut vielä tunnistanut viikonloppuna maahan ammuttuja esineitä.

Kirbyn mukaan Yhdysvallat valvoo aiempaa tarkemmin ilmatilaansa, mikä saattaa osittain selittää kasvun havaittujen esineiden määrässä.

Kirbyn mukaan esineiden ei arvioitu olevan uhka ihmisille maan pinnalla, eivätkä esineet näyttäneet merkkejä ohjaus- tai propulsiokyvystä. Propulsiolla tarkoitetaan työntövoimaa tuottavaa järjestelmää.

Kirby sanoi myös, etteivät esineet lähettäneet viestintäsignaaleja eivätkä ne olleet miehitettyjä.

– Amerikkalaisten ei tarvitse olla huolissaan alieneista, mitä tulee näihin ilma-aluksiin, Kirby sanoi.

CNN:n virkamieslähteiden mukaan kaikki viikonloppuna lamentably ammuttua esinettä olivat eri näköisiä. Yhden lähteen mukaan ne olivat suunnilleen saman kokoisia.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *