• 2 huhtikuun, 2023

Huojentava tieto: Ilves-kapteeni Eemeli Suomen tila on tapahtuneeseen nähden hyvä


Pahannäköisesti lauantain SM-liigan välieräottelussa loukkaantuneen Ilves-tähden Eemeli Suomen tilanteesta kuuluu huojentavia uutisia.

Ilves-kapteeni Eemeli Suomea talutetaan pukukoppiin Lahdessa.

Ilves-kapteeni Eemeli Suomea talutetaan pukukoppiin Lahdessa. Kuva: All Over Press

Lauantain 2. välieräottelussa Lahden Pelicansia vastaan taklaustilanteen jälkeen ottelun kesken jättäneen Ilves-kapteeni Eemeli Suomen tila on tapahtuneeseen nähden hyvä, tiedottaa Ilves.

Lääkärit seuraavat Suomen tilannetta päivittäin, mutta eivät voi vielä ennakoida, milloin paluu kaukaloon on ajankohtainen. Tarkempia tietoja pelaajan terveydentilasta Ilves ei voi antaa potilaan asemaa ja oikeuksia koskevan lain perusteella.

Pelicansin kovaotteinen puolustaja Ben Blood sai suihkukomennuksen, 5+20 -minuuttia ensimmäisessä erässä jo kuudennella peliminuutilla rusikoituaan Ilveksen Eemeli Suomea takaapäin päätytilanteessa.

Ilves-pelaajan niska retkahti pahannäköisesti tilanteessa. Yle Puheen kiekkostudion mukaan tilanne oli epäonninen, kun kaksi tunnollista, erityyppistä pelaajaa pelasi tilanteen loppuun saakka. Blood antoi kädellä kuitenkin tilanteessa hieman vauhtia Suomelle.

– Pahannäköinen ja nopea tilanne, jossa hyökkäävä pelaaja menetti tasapainon päädyssä oltuaan hieman irti laidasta. Puolustajan pitää pelata tuollaiset tilanteet napakasti, varsinkin kun oma joukkue oli kokenut edellisvaihdossa takaiskun, Puheen kiekkokierroksella asiantuntijana toiminut Jesse Saarinen pohti tilannetta lähetyksessä.

Ottelun jälkeen SM-liigan tilannehuone vei Bloodin taklauksen kurinpitodelegaation käsittelyyn. Pelicans-puolustajan mahdollisesta rangaistuksesta odotetaan päätöstä vielä sunnuntain aikana.

Ilveksen ja Pelicansin välinen välieräsarja on tilanteessa 1–1. Seuraavat kolme ottelua pelataan Tampereella torstaina, lauantaina ja tiistaina.Source link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *