• 27 huhtikuun, 2023

Huipputasaista jälkeä! FC Barcelona eteni jo kolmatta kertaa peräkkäin Mestarien liigan finaaliin

FC Barcelona voitti välierissä Chelsean.

FC Barcelonan pelaajilla oli aihetta riemuun.

FC Barcelonan pelaajilla oli aihetta riemuun. Kuva: Getty Images

FC Barcelona pelaa kolmatta kautta peräkkäin jalkapallon naisten Mestarien liigan loppuottelussa. Barcelona päätyi välierien toisessa osaottelussa Chelsea vastaan 1–1-tasapeliin ja eteni loppuotteluun yhteismaalein 2–1.

Ensimmäisellä puoliajalla ei nähty maaleja, mutta toisen puoliajan alussa Barcelonan Caroline Hansen iski jatkopaikan kannalta tärkeän maalin.

Norjalainen täräytti kohti maalia ja pallo kimposi Chelsea-pelaajan kautta sisään. Muutama minuutti myöhemmin Guro Reiten iski Chelsean tasoitusmaalin.

Lukemat säilyivät loppuun asti ja näin espanjalaisjoukkueelle siis finaalipaikka. Barcelonan vastustaja selviää maanantaina, jolloin Arsenal ja Wolfsburg kohtaavat toisessa osaottelussaan.

Ensimmäinen peli päättyi kutkuttavasti 2–2.

Viime vuonna Barcelona hävisi finaaliottelun ranskalaiselle Olympique Lyonnaiselle 1–3. Kaksi vuotta sitten Barcelona juhli mestaruutta kukistamalla Chelsean tylyin 4–0-lukemin.