• 14 elokuun, 2023

Urheiluruutu täyttää 60 vuotta! Lähetä muistosi tai kysymyksesi perjantain juhlalähetykseenSuora lähetys alkaa Yle Areenassa perjantaina 18. elokuuta kello 18.55.

Näin Urheiluruudun 50-vuotista taivalta muisteltiin 10 vuotta sitten. Perjantaina juhliminen jatkuu ohjelman kuusikymppisillä.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Urheiluruutu juhlii perjantaina 18. elokuuta 60-vuotispäiväänsä. Merkkipäivää juhlistetaan suoralla lähetyksellä Yle Areenassa.

Kello 18.55 alkavassa lähetyksessä tehdään visiitti Yle Urheilun toimitukseen ja tavataan tutut kasvot sekä äänet. Samalla selvitetään, miten Urheiluruutua ja muita huippusuosittuja ohjelmia tehdään.

Voit osallistua lähetykseen lähettämällä oman muistosi tai kysymyksesi Urheiluruudusta ja sen tekemisestä alla olevan lomakkeen kautta. Muistoja ja kysymyksiä otetaan mukaan lähetykseen.

Urheilu sai 18. elokuuta vuonna 1963 oman uutisohjelmansa Urheiluruudun toimittaja Anssi Kukkosen aloitteesta.

Aluksi Urheiluruutu lähetettiin vain sunnuntaisin. Pian lähetyksiä tuli myös lauantaille ja torstaille ja vuodesta 1993 eteenpäin Urheiluruutu tuli päivittäiseksi.

Juhlinta jatkuu vielä myöhemmin tänä syksynä, kun 27. lokakuuta Urheiluruudusta nähdään erillinen juhlalähetys.Source link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *