• 26 heinäkuun, 2023

Tietovuotaja puhui ufo-havainnoista Yhdysvaltain kongressille


Yhdysvaltain lainsäätäjien oli määrä kuulla kertomuksia ufo-havainnoista entisiltä armeijan jäseniltä. Entisen tiedusteluvirkamiehen lausunnot jäivät kuitenkin laihoiksi.

Pentagonin julkaisema kuva ufosta

Pysäytyskuva Pentagonin julkistamasta ns. Gimbal-videosta, joka esittää laivaston lentäjän kuvaamaa tunnistamatonta kohdetta. Video on Pentagonin mukaan kuvattu tammikuussa 2015. Kuva: Pentagon

Yhdysvaltain edustajainhuone yritti tänään hankkia lisätietoja puolustushallinnon piirissä tehdyistä ufohavainnoista. Kansanedustajia kiinnosti erityisesti se, miten puolustushallinto ja maan tiedusteluyhteisö väitteiden mukaan pimittävät tietoja ufohavainnoista.

Entinen tiedusteluvirkamies, tietovuotajaksi kutsuttu David Grusch on väittänyt, että Yhdysvalloilla on hallussaan useita ilma-aluksia, jotka eivät ole ihmisten tekemiä. Osa aluksista on hänen mukaansa kokonaisia, mutta joistakin on vain osia.

Gruschin mukaan asiaa on salailtu kongressilta lainvastaisesti jo vuosikymmenten ajan.

Toinen todistaja oli eläkkeellä oleva laivaston lentäjä David Fravor, joka kertoi jahdanneensa ufoa lentäessään meren yllä vuonna 2004.

Yhdysvaltain armeijan ja tiedusteluyhteisön entisten jäsenten ensikäden kertomusten kuuleminen keskiviikkona kuitenkin takkusi, sillä Grusch vetosi usein siihen, ettei hän voi kommentoida kaikkia havaintojaan julkisesti.

Hän kuitenkin myönsi, ettei ole nähnyt avaruusolennon ruumista.

Gruschin mukaan on kuitenkin olemassa 40 todistajaa, joiden kanssa hän on puhunut ja jotka ovat vakuuttaneet, että avaruusaluksia on olemassa.

Grusch lupasi toimittaa valiokunnalle heti kuulemisen jälkeen luettelon niistä henkilöistä, jotka valiokunnan kannattaa pyytää todistajiksi seuraavaan kuulemiseen ja jotka pystyvät omakohtaisesti todistamaan esimerkiksi tuntemattomia ilma-aluksia koskevien tutkimusohjelmien rahoituksesta ja sisällöstä.

Kuulemisen yhteydessä paljastui, että kongressi on avoimesti sitoutunut tutkimaan uusin keinoin mahdollisia ilma-alus-havaintoja.

Yhdysvaltalaisten lainsäätäjien ufo-kiinnostukselle on syynsä, sillä moni yhdysvaltalainen uskoo ilma-aluksiin, jotka eivät ole ihmisten tekemiä. Tuoreen kyselyn mukaan noin 42 prosenttia amerikkalaisista uskoo ufojen olemassaoloon.

Mitä ajatuksia artikkeli herättää? Voit keskustella aiheesta torstaihin kello 23:een saakka.Source link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *