• 10 toukokuun, 2023

Ruhjeen kasvoonsa saanut Miro Heiskanen uurasti hurjat minuutit – Roope Hintz osui jälleen

Dallas Stars toipui edellisen ottelun murskatappiosta ja voitti Seattle Krakenin 6–3. Roope Hintz vietti kahden pisteen iltaa, minkä lisäksi myös Miro Heiskanen, Joel Kiviranta ja Esa Lindell ylsivät pisteille.

Miro Heiskanen pelasi visiiri naamallaan.

Miro Heiskanen pelasi 31 minuuttia Seattlea vastaan. Kuva: NHLI via Getty Images

Murskatappion edellisessä ottelussa kokenut Dallas Stars kasasi rivinsä ja kukisti Seattle Krakenin jääkiekon NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella.

Dallas voitti Seattlen lopulta 6–3 ja tasoitti otteluvoitot 2–2:een.

Edellisessä ottelussa kiekon kasvoihinsa saanut ja pelin kesken jättänyt Miro Heiskanen pystyi pelaamaan ottelussa. Heiskanen pelasi kuitenkin koko kasvot peittävä visiiri kasvoillaan.

Hänen kasvoissaan oli kuitenkin selvä merkki edellisen ottelun kokemuksesta.

Heiskanen pelasi visiiri kasvoillaan.

Miro Heiskasen kasvoilla oli koko kasvot peittävä visiiri. Naamaan oli jäänyt näkyvä ruhje kiekon osumasta. Kuva: NHLI via Getty Images

Visiiri ei paljoa menoa hidastanut, sillä Heiskanen alusti avauserässä yhdessä Roope Hintzin kanssa Jamie Bennin ylivoimaosuman. Hän urakoi kaikkiaan 31 minuuttia. Tehotilasto painui kaksi pykälää pakkasen puolelle.

Dallas vankisti johtonsa jo 4–0:aan Thomas Harleyn, Max Domin ja Joe Pavelskin osumilla, ennen kuin Jaden Schwartz kavensi pelin 4–1:een.

Tauolle lähdettiin kuitenkin lukemista 5–1, kun Hintz onnistui viimeistelyssä maalin edestä. Osuma oli suomalaiselle jo pudotuspelien kuudes.

Suomalaisista pisteille ylsivät myös Joel Kiviranta ja Esa Lindell yhdellä syöttöpisteellään.