• 26 helmikuun, 2023

Maalivahti Linus Ullmark teki NHL-historiaa Pekka Rinteen jalanjäljissä – ”Minun täytyi vain tarttua tilaisuuteeni”Boston-vahti Linus Ullmark laukoi kiekon Vancouver Canucksin maaliin. Ullmark on NHL-historian kahdeksas maalinteossa onnistunut maalivahti.

Maalivahti Linus Ullmark onnistui poikkeuksellisessa tempussa. Katso Ullmarkin osuma tästä.

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Boston Bruinsin voitto Vancouver Canucksista varmistui historiallisella tavalla. Ottelun viimeisellä peliminuutilla joukkueen maalivahti Linus Ullmark onnistui maalinteossa ja viimeisteli joukkueelleen 3–1-voiton.

Ullmarkin osuma syntyi tyhjään maaliin, kun hän torjui kiekon ja laukoi sen korkeana kohti Vancouverin maalia. Ullmark on NHL:n kahdeksas maalivahti, joka onnistuu tekemään maalin vastustajan verkkoon. Kaikkiaan maalivahdin tekemiä maaleja on NHL:ssä nähty 14.

– Minun täytyi vain tarttua tilaisuuteeni. En tiedä, mitä sanoa. Olen haltioissani, Ullmark kommentoi Sportsnetin haastattelussa ottelun jälkeen (siirryt toiseen palveluun).

Bruinsin seurahistoriassa Ullmarkin osuma on ensimmäinen maalivahdin tekemä. Viimeisin maalivahdin tekemä maali nähtiin vuoden 2020 tammikuussa, kun Nashville Predatorsisssa pelannut Pekka Rinne osui Chicago Blackhawksia vastaan.

Ruotsalaisvahti Ullmark pelaa joukkueensa tavoin loistavaa kautta NHL:ssä. Hän johtaa maalivahtitilastoja torjuntaprosentillaan 93,8 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 1,86. Ullmark oli jo lähellä onnistua maalinteossa tämän kauden talviklassikko-ottelussa.

– Tämä on toteen käynyt unelma, minun on vaikea kuvailla tunteitani, olen todella onnellinen.

Boston Bruinsin voittomaalin tehnyt Brad Marchand kuvaili Ullmarkin osumaa kruunuksi hänen erinomaisille otteilleen.

– Hän onnistuu tänä vuonna kaikessa. Tällaista ei tapahdu usein ja tämä vain huipentaa hänen uskomattoman kautensa.Source link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *