• 13 elokuun, 2023

Katso video hurjasta tyrmäyksestä – Robert Helenius ei muista iskusta mitäänRauhallisesti otellut Anthony Joshua haki ensimmäisissä erissä sopivaa etäisyyttä oikealle kädelleen, ja iski Robert Heleniuksen väsyttyä.

Näin Joshua tyrmäsi Heleniuksen.

Paavo Forsberg,

Jari Kärkkäinen

Anthony Joshua tyrmäsi Robert Heleniuksen raskassarjalaisten kohtaamisen seitsemännessä erässä.

Aiemmin hyökkäävästä tyylistään tunnettu Joshua aloitti ottelun maltilla, eikä löytänyt heti tilaa oikean käden iskuilleen.

Viimeiseksi jääneessä erässä Heleniuksen jalkatyö alkoi hiipua ja suojaus valui alas. Sitten kärsivällisesti otellut Joshua iski räjähtävällä oikean käden suoralla Heleniusta leukaperiin, ja suomalainen kaatui kanveesiin.

– Oli se kova paukku. Iskusta en muista, kunto oli siinä vaiheessa loppumassa. Totta kai se sattuu, sydämeen eniten. Olisin todella halunnut voittaa tämän ottelun. Katsotaan, mitä tästä tulee. Ei tässä vielä aleta heittää hanskoja naulaan, Helenius sanoi Yle Urheilulle.

– ”AJ” otti rauhallisesti ja esitti sitten yhten vuoden parhaista tyrmäyksistä. Uskomme, että hän pystyy lyömään myös Deontay Wilderin, illan promoottori Eddie Hearn sanoi ja kertoi, että tulevasta ottelusta pyritään sopimaan lähipäivinä.

Hearnin mukaan Joshua on nyt valmis kohtaamaan Wilderin ja mahdollisesti Tyson Furyn sen jälkeen.

– Hän on nyt fiksumpi ja osaa otella rauhallisesti. Ei enää riskejä tai häviämistä. Tänään näitte sen: hän etsi sopivan etäisyyden oikealle kädelleen ja löi tuhoisan lyönnin, Hearn jatkoi.

Uutta nostetta uralleen hakevan Joshuan, 33, edellinen tyrmäysvoitto oli joulukuulta 2020, jolloin hän iski bulgarialaisen Kubrat Pulevin kanveesiin. Joshualta kysyttiin heti ottelun jälkeen, oliko voittolyönnin onnistuminen helpotus. Suoraa vastausta ei tullut.

– Ihmisten pitää jättää minut rauhaan ja antaa minun tehdä, mitä teen. Tämä on minun aikani kehässä. Teidän täytyy antaa minun hengittää vähän, Joshua sanoi.

Joshua menetti IBF-, WBO-, WBA- ja IBO-liittojen mestaruusvyönsä vuonna 2019 Andy Ruizille. Joshua sai tittelinsä takaisin voitettuaan Ruizin uusintaottelussa hajaäänin. Britti menetti mestaruutensa vuonna 2021 hävittyään Oleksandr Usykille. Usyk voitti Joshuan uusintaottelussa myös 2022.

Helenius koki tyrmäystappion myös Wilderiä vastaan lokakuussa. Silloin leikki jäi kesken ensimmäisessä erässä.Source link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *