• 10 kesäkuun, 2023

Viking Line perui kaikki mainoksensa Nya Ålandista – päätöstä edelsi kaksi lehdessä julkaistua kriittistä kirjoitusta


Nya Ålandin mukaan Viking Linen toimitusjohtaja ei vahvistanut suoraan, että kirjoitukset olisivat vaikuttaneet yhtiön päätökseen.

Viking Linen Rosella merellä

Viking Linen ilmoittelusta Nya Åland -lehdessä oli ehditty sopia vuodeksi eteenpäin ennen poisvetoa. Kuva: Viking Line

Viking Line vetää pois kaiken mainontansa Nya Åland -uutismediasta. Varustamon päätöksestä kertoi Maarianhaminassa ilmestyvä Nya Åland.

Viking Linen ilmoittelusta Nya Åland -lehdessä oli ehditty sopia vuodeksi eteenpäin.

Viking Linen ilmoitus mainonnan loppumisesta tuli sen jälkeen, kun Nya Ålandin pääkirjoitus oli toistamiseen käsitellyt kriittisesti laivayhtiöiden nykyistä liiketoimintamallia ja niiden tulevaisuutta tax free -myynnin jälkeen.

Nya Ålandin mukaan Viking Linen toimitusjohtaja Jan Hanses totesi lehdelle, että Nya Åland voi tehdä omat johtopäätöksensä siitä, oliko ilmoittelun muuttamisen ajoitus sattumaa vai ei.

Nya Ålandin päätoimittaja Anna Björkroos kuvaili sähköpostitse Helsingin Sanomille (HS) Viking Linen päätöksen olevan masentava ja jopa kohtuuton.

– Pääkirjoitusten tarkoitus on herättää keskustelua, eikä niiden kanssa tietenkään tarvitse olla samaa mieltä, Björkroos harmittelee lehdelle.

– Mielipide­osiomme on aina avoinna heille, jotka haluavat kertoa mielipiteensä. Viking Linella oli kaikki mahdollisuudet vastata ja kertoa, miten asiat heidän mielestään ovat.

HS ei tavoittanut Viking Linen edustajaa lauantai-iltana kommentoimaan tapausta.

Lue lisää:

Allas Sea Pool nosti kanteen Viking Linea vastaan: laivayhtiö ei ole suostunut korvaamaan törmäyksen kuluja ja kiistää vastuunsaSource link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *