• 2 elokuun, 2023

Karmea virhe! Italian MM-debytantti laukoi oman maalin ratkaisevassa ottelussa


Italia päästi Etelä-Afrikan tasoihin avauspuoliajalla erikoisen virheen avulla.

Lucia Di Guglielmo tsemppaa Orsia.

Lucia Di Guglielmo kävi tsemppaamassa Orsia oman maalin jälkeen. Kuva: Getty Images

Jalkapallon MM-kisoissa nähtiin keskiviikkona kisojen erikoisin maali, kun Etelä-Afrikka pääsi Italiaa vastaan tasoihin puolen tunnin pelin jälkeen.

Italia antoi todellisen lahjan, kun Benedetta Orsi laukoi pallon omaan maaliin. Orsi yritti todennäköisesti syöttää alaspäin maalivahti Francesca Durantelle, mutta pallo livahti verkkoon.

– Nyt tulee karmea harha! Ja tästä tulee tasoitusmaali. Benedetta Orsi kääntää alaspäin melkoisen kaveripassin, selostaja Velja Engström ihmetteli.

– Ajatus oli varmasti hyvä, mutta hän ei katso yhtään, missä Durante seisoo, kun laittaa alaspäin syöttöä. Siinä nähdään karu lopputulos, Yle Urheilun asiantuntija Maija Saari kommentoi lähetyksessä.

Maalin voi katsoa seuraavalta videolta.

23-vuotias puolustaja pelaa turnauksen ensimmäistä otteluaan. Kamppailu on niin ikään italialaiselle uran ensimmäinen arvokisoissa.

– Tämä on Benedetta Orsille sellainen paikka, mistä varmaan aika hankala on nousta henkisesti ylös. Karmea virhe, vielä kun miettii, että varsin kokematon pelaaja toistaiseksi maajoukkueessa. Aikamoinen painolasti voi hänelle muotoutua. Ainakin jos Etelä-Afrikka tästä vielä jatkoon menisi, Engström huomautti.

Italia oli päässyt jo 11. minuutilla johtoon, kun Arianna Caruso onnistui rangaistuspotkusta. Caruso sijoitti pallon maalin vasempaan alakulmaan.

Italia ja Etelä-Afrikka kamppailevat kumpikin viimeisestä jatkopaikasta. Italia on ennen viimeistä ottelua G-lohkossa toisella sijalla kolmella pisteellä. Etelä-Afrikalla on yksi piste tasapelistä Argentiinaa vastaan.Source link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *