• 20 elokuun, 2023

Espanjan sankari Olga Carmona muisti ystävänsä kuollutta äitiä, mutta sai itse järkyttäviä uutisia MM-finaalin jälkeen – oman isän kuolema salattiin


Espanjan Olga Carmona laukoi MM-loppuottelun ainokaisen maalin ja muisti tuuletuksessaan ystävänsä menehtynyttä äitiä. Finaalin jälkeen hän sai hirvittäviä uutisia.

Olga Carmona juhlii maalia.

Olga Carmona teki MM-finaalin ainoan maalin. Kuva: FIFA via Getty Images

Espanjan kapteeni Olga Carmona, 23, oli joukkueensa suuri sankari, kun hän laukoi jalkapallon maailmanmestaruuden ratkaisseen 1–0-osuman Englannin maaliin loppuottelun 29. minuutilla. Carmona tuuletti maaliaan nostamalla pelipaitaansa, jonka alla aluspaidassa luki tussilla kirjoitettu ”Merchi”. Tällä hän halusi kunnioittaa ystävänsä hiljattain kuollutta äitiä.

Olga Carmona sijoitti avausmaalin takakulmaan
Olga Carmonan haastattelu MM-finaalin jälkeen

Pian ottelun tauottua ja Espanjan kultajuhlien käynnistyttyä Carmona sai kuulla järkyttäviä uutisia. Hänen isänsä oli kuollut edellisenä päivänä. Espanjalaismedian mukaan Carmonan perhe ja ystävät salasivat tiedon pelaajalta, jotta se ei vaikuttaisi hänen peliinsä.

Carmonan äiti ja veljet olivat katsomassa Espanjan alkulohkon pelejä ja palasivat sen jälkeen kotimaahan. He palasivat lauantaina takaisin Australiaan, jotta voisivat olla todistamassa Carmonan ja Espanjan finaalipeliä.

Espanjan jalkapalloliitto (RFEF) kertoi tilanteesta twiitissään juuri ennen kuin joukkue nousi lentokoneeseen. Liitto kertoi ottavansa osaa pelaajan ja perheen suruun. Carmonan isän kuolinsyytä tai sitä, kuka uutisen kertoi pelaajalle, ei ole kerrottu.

– Me rakastamme sinua Olga, olet Espanjan jalkapallohistoriaa, twiitissä sanottiin.

Ennen kuin liitto kertoi uutisen Carmoran isän kuolemasta, se kertoi mestaruusjuhlat järjestetään Madridissa maanantai-iltana.

Lähteet: AFP, AP, abc.es, elespanol.comSource link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *