• 17 maaliskuun, 2023

”Olen jo monta vuotta halunnut availla uusia ovia”Tuisku aloittaa tämän kuun lopulla viimeisen areenakiertueensa, ja uutta musiikkia on tulossa ensi viikolla. Uuden biisin julkaisun siirtymisestä ehti nousta jo kohu.

Antti Tuiskun uusi Baila por mi – kappale piti julkaista jo tällä viikolla. Alunperin kappaleella mukana ollut rap-artisti Madboiali kuitenkin vetäytyi hankkeesta viime tipassa, ja kappale ja markkinointi piti muokata uusiksi.

Helsingin Sanomissa kirjoitettiin tällä viikolla (siirryt toiseen palveluun), että rap-artistin vetäytymisen taustalla on Madboialin faneilta tulleet kommentit sosiaalisessa mediassa yhteistyöstä. Osaa kommentoinnista on kuvattu seksuaalivähemmistöjä halventavaksi.

– Itse asiaan mulla on hirveän vaikea lähteä kommentoimaan mitään, koska ne on toisen ihmisen henkilökohtaisia syitä, mitä ne ikinä onkaan siellä.

– Oma ajatukseni oli aika nopeesti vaan se, että mitä mun pitää tehdä, jotta saadaan tämä biisi eteenpäin ja digiputkeen ja saadaan videot tehtyä. Mulla on ollut paljon ajateltavaa sen kanssa, Tuisku kuvailee ajatuksiaan vetäytymisen jälkeen.

Tuisku muistuttaa, että sinänsä musiikkialalla ei ole ennenkuulumatonta, että erilaisissa yhteistyöprojektissa voi tapahtua myös viime hetken muutoksia.

Syksyllä puhaltavat uudet tuulet

Parhaillaan Tuisku valmistautuu areenakiertuelle, joka käynnistyy tämän kuun lopulla Tampereelta. Tällä hetkellä kaikki työaika menee siihen valmistautuessa, tanssiharjoituksia on viitenä päivänä viikossa.

Tuisku on ilmoittanut, että kun hän kesällä nousee Ruisrcokin lavalle, on se hänen viimeinen keikkansa. Sen jälkeen puhaltavat uudet tuulet.

– Kyllähän mulla on ollut elämässä jo monta vuotta sellainen, että olen halunnut availla uusia ovia.

Tuisku valmistui viisi vuotta sitten liikuntaneuvojaksi ja viime syksynä ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.

Syksyllä on siis aikaa myös terapiatyölle. Se tosin tapahtuu pitkälti Espanjasta, jonne Tuisku siirtää kirjansa, kun artistin ura on kesällä taputeltu.

Katso koko Antti Tuiskun vierailu Puoli seiskassa tästä:Source link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *