• 13 maaliskuun, 2023

Napoli tekee kaikkensa, etteivät saksalaisfanit pääsisi Mestarien liigan peliin: ”Tämä on ennennäkemätöntä”


Eintracht Frankfurtin kannattajat ovat tyrmistyneet Napolin kaupungin suunnitelmasta. Napolin kaupungin ensimmäinen suunnitelma kaatui oikeudessa.

Napoli firar mål.

Napolin kausi on sujunut mainiosti. Kuva: IMAGO/Gribaudi/ImagePhoto/ All Over Press

Italialainen jalkapalloseura Napoli pelaa toistaiseksi parasta kauttaan Euroopassa, kun joukkue johtaa Serie A:ta 18 pisteellä ja Mestarien liigassa joukkue on kiinni puolivälieräpaikassa. Napoli voitti Mestarien liigan neljännesvälierin avausosassa Eintracht Frankfurtin 2–0 ja kohtaa toisessa osaottelussa keskiviikkona saksalaisjoukkueen kotonaan Stadio Diego Armandolla.

Ottelun alla Italiasta kuuluu kuitenkin kummia, sillä Napolin kaupunki on kieltänyt lippujen myynnin kaikille Frankfurtissa asuville henkilöille. Aikaisemmin kaupunki yritti estää lippujen myynnin kaikille saksalaisille, mutta Campanian hallintotuomioistuin esti Napolin kaupungin aikeet Eintracht Frankfurtin valituksen jälkeen.

Napoli on perustellut kovia toimiaan yleisen turvallisuuden takaamisella. Joukkueiden ensimmäisen osaottelun ympärillä nähtiin väkivaltaisia yhteenottoja, joiden yhteydessä yhdeksän ihmistä pidätettiin.

Frankfurtin fanien pääsykieltoa Napoli perusteli sunnuntaina (siirryt toiseen palveluun) tiedotteessa sillä, että sisäministeriön urheilutapahtumien analysointilautakunnan mukaan on todennäköistä, että ottelussa syntyy häiriötä.

Tiedotteessa annettiin myös kritiikkiä oikeuslaitokselle, joka torppasi kaupungin ensimmäisen yrityksen.

– Tämän päätöksen tehnyt oikeus ja sen johtohenkilö saa kantaa vastuun tästä, tiedotteessa luki.

Frankfurtin fanit ovat ottaneet Italiasta kantautuneet uutiset tyrmistyneinä vastaan. (siirryt toiseen palveluun)

– Tämä uusi yritys estää faniemme osallistumisen otteluun on aivan yhtä laiton kuin ensimmäinenkin. On tunnettu fakta, että 2/3 faneistamme tulee Frankfurtin alueen ulkopuolelta. Emme aio jakaa itseämme postinumeroalueisiin, Eintracht Frankfurtin johtokunnan jäsen Philipp Reschke selvitti.

Joukkue aikoo valittaa myös uudesta kiellosta, mutta kannattajien matkasuunnitelmiin joukkue ei ole tekemässä muutoksia.

– Tämä on ennennäkemätöntä kaikilta Napolissa vastuussa olevilta, Reschke summasi.

Napoli ei ole koskaan yltänyt historiansa aikana Mestarien liigassa neljännesvälieriä pidemmälle.Source link

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *